Til hvilen ledet Eidsvoll 1814s med skarve ett poeng lørdag. Straks etter pause tok hjemmelaget over ballen da Lura ikke klarte å ta imot avsparket. Den påfølgende runden ble avsluttet med et tungt løp av Geir Kristian Hoel til touchdown fra få centimeter. Da så ting meget lyst ut for vertene.

- Det var bra rett etter pause. Hva skjedde etter det?

- Lura er et godt lag, sier quarterback Eivind Brekke.

- De har mange eksplosive spillere og kan snu kampen veldig fort. Små feil fra oss gjør veldig store utslag når vi spiller mot et sånn lag. Det er en veldig tett serie i år, kanskje tettere enn tidligere, og da blir små feil veldig avgjørende. I dag var ikke en god dag på jobb, oppsummerer Brekke.

LES OGSÅ: To strake seirer for Eidsvoll 1814s før møtet med Trolls

1814s HAR TATT FOR FÅ STEG

I åpningskampen i Stavanger hadde Eidsvoll 1814s fullstendig kontroll over fjorårets NM-vinnere. Brekke mener at bortelaget lørdag hadde gjort hjemmeleksa si før returoppgjøret.

- Jeg tror egentlig det er så stort forskjell på vårt lag, men vi har kanskje ikke hatt de beste treningsøktene de to siste ukene. Vi har ikke forbedret oss så mye som Lura har gjort, for å være helt ærlig. De har tatt noen skritt, og det har ikke vi helt klart å gjøre, sier Brekke.

GIR MOTIVASJON TIL RESTEN AV SESONGEN

Å gå på årets første tap, kan virke motiverende, mener Brekke. Han håper han og resten av laget kan heve nivået før grunnspillets to siste kamper - mot Trolls førstkommende søndag, og mot Vikings uken etter.

- Det er dritsurt å tape årets første kamp, men vi må bare jobbe videre. Vi ser filmen på mandag, så er det ny kamp mot Trolls på søndag.

- Hva forventer du av Trolls?

- De er et tøft lag, som spiller hardt. De spiller fotball sånn det skal spilles, spør du meg. Jeg liker Trolls og liker å spille mot dem. QBen deres, Atle Haaland, var skadet sist, og det hadde mye å si for at vi slo Trolls som vi gjorde. De produserte ikke mye offensivt, men om Atle er tilbake blir det en helt annen kamp. De er et tøft lag, skryter Brekke.

- Å tape kampen er surt, men vi må bruke det positivt. Vi har kanskje vært høyt oppe etter å ha slått alle lagene, avslutter Brekke. 1814s ligger stadig øverst på tabellen, som eneste lag som kun har tapt én kamp.

LES OGSÅ: Tredje på rad for Eidsvoll 1814s

Fakta

Eidsvoll 1814s - Lura Bulls 14-21 (7-6)

Bøn stadion, 300 tilskuere

Poeng for 1814s: Riley Bowen 6, Geir Hoel 6, Tor Erik B. Stensjøen 2

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.