De to siste kampene før seriestart – treningskamp mot Ull/Kisas unge rekruttlag og NM-kvalifisering mot Fu/Vo har gitt EIF-laget god matching.

– Disse kampene har i stor grad gitt de svarene vi håpte på. Vi skaper mange målsjanser, og jeg føler meg trygg på at scoringene vil komme når sesongen settes i gang, sier han.

SIKTER MOT ØVRE HALVDEL

Treneren mener EIF ser skarpere ut i år enn på samme tid i fjor. De er likevel forberedt på at årets motstand vil bli enda litt hvassere enn i fjorårssesongen.

– Som følge av omleggingen av seriesystemet har vi i praksis rykket opp en halv divisjon, påpeker Innstøy.

– Ender vi på øvre halvdel av tabellen skal jeg være veldig fornøyd.

Han mener lag som Ull/Kisa 2 og Strømmen 2 vil kjempe om de øverste plassene. Videre nevner han Aurskog-Høland og Gjelleråsen som utfordrere. Bookmakerne er ikke helt uenige. I skrivende stund har de mest tro på Strømmen 2, mens EIF spås en åttendeplass blant divisjonens fjorten lag.

NYE FJES I STALLEN

Fire spillere har forlatt fjorårets EIF-lag. Inn har fem spillere kommet fra andre klubber og to er tatt opp fra egen juniorstall. Marcus Sørensen og Preben Misund-Johnsen er de to ungguttene som Innstøy håper å utvikle for framtida.

– Det er på tide at EIF får fram noen egne spillere igjen. Disse to har gode basisferdigheter og fine holdninger, forteller treneren.

Spillerne som har kommet utenifra er en blanding av nye fjes og gamle kjenninger. Både Stein Vidar Fjeldvang og Jan Miguel Borsheim har spilt i EIF tidligere. I tillegg har den polske keeperen Mateusz Eugeniusz Kobylarz, Joacim Lomsdalen og Kyrre Johansen kommet inn i årets EIF-stall.

«KOLLEKTIVET EIF» FORTSATT VIKTIGST

– Spillergruppa er en veldig fin gjeng. Humør er en viktig greie i denne troppen, og det er viktig å ha med noen som løser opp stemninga litt.

Som i fjor understreker Innstøy betydningen av at det kollektive skal fungere. Samtidig gleder han seg over at nøkkelspilleren Espen Berg Ottesen valgte å fortsette i EIF-drakta. – Når han spiller som han gjorde i høstsesongen spiller han for to, slår Innstøy fast.

Det er ingen hemmelighet at også treneren selv var sterkt ønsket med videre etter fjorårets knallsesong.

– Det var ganske enkelt å ta ett år til når alt gikk på skinner i fjor høst. Etter en kjapp prat med spillergruppa viste det seg at de aller fleste ville være med videre – og nå gleder vi oss bare til seriestarten, avslutter Kyrre Innstøy.

4. divisjon menn

Lag i avdelingen: 14

Plassering i fjor: 3., 4. div.

Ambisjon i år: Øvre halvdel på tabellen

Spillerstall: Glenn Wilsgård, Mateusz Egueniusz Kobylarz (ny fra Fagerborg), Adrian Dalseth, Joacim Lomsdalen (ny fra Fu/Vo), Stian Skyttersæter, Jim Freddy Pedersen, Martin Andresen, Dan-Remy Tollefsen Dahl, Stein Vidar Fjeldvang (ny fra Dal), Heine Lundahl, Stian Halberg, Espen Berg Ottesen, Espen Andreas Fjeld, Jan Miguel Borsheim (ny fra Hauerseter), Kyrre Johansen (ny fra Ull/Kisa), Robin Limbodal, Preben Misund-Johnsen (ny fra egen jr.stall), Martin Rønning, Fredrik Neumann, Marcus Sørensen (ny fra egen jr.stall), Martin Sydtangen, Magnus Iversen, Fredrik Kristiansen

Spillere i avgang: Jan-Åge Sandviken (Fart), Simen Martinsen (trappet ned), Brage Holdhus (studier), Joachim Martinsen (lagt opp)

Trener: Kyrre Innstøy

Kaptein: Magnus Iversen

Lagleder: Tor Arne Rønning, Terje Wilsgård og Christer Madsen

Keepertrener: Espen Knai

Leder fotballgruppa: Cecilie Aalborg (ny leder velges 28. mars)

Treningskamper foran sesongen:

Bjerke (4–2)

Kolbotn (2–0)

Raufoss 2 (6–1)

Hauerseter (1–1)

Gjerdrum (4–1)

Ull/Kisa 2 (1–2)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.