Sist mandag ble kampen avblåst ti minutter ut i 2. omgang. Kontrastene kunne knapt vært større til torsdagens «returoppgjør». Dommer Rune Løbersli fra Skjetten – som også dømte «snøkampen» – blåste i gang de siste 35 minuttene i strålende solskinn på Eidsvoll stadion.

EBO-SHOW

Det var EIFs Espen Berg Ottesen som startet den målrike halvtimen i solskinnet. På høyre kant drillet han rundt med Strømmen 2-spillerne både tre og fire ganger, før han på lekkert vis fant Heine Lundahl på løp i boksen. Lundahl curlet ballen pent i hjørnet. Et vakkert frispark fra Strømmens Madiou Konate få minutter senere sørget for redusering, men «EBO» var ikke ferdig på jobb. Han vant igjen ballen på tjue meter, førte ballen fire-fem steg og klinket EIF opp i 5-1-ledelse.

– FORNØYD MED TRE POENG

EIF-kaptein for anledningen var Stian Skyttersæter. Han syntes kampen var greit gjennomført, og var godt fornøyd med å dra i land seieren til slutt. Selv om det var vanskelig å motivere seg for 35 minutter på stillingen 3-0, visste EIF og Skyttersæter at Strømmen kom til å jage.

– Vi ladet opp som om det skulle stått 0-0, for så vidt. Vi visste jo at Strømmen kom til å stresse med å få mål, så vi lå tålmodige og komprimerte og ventet på overganger. Det fikk vi, sier EIF-kaptein Stian Skyttersæter.

– Vi trenger de poengene vi kan få etter dårlige kamper både mot Turn 2 og Ull/Kisa 2, så det var deilig å få sikret poengene. Gode opplevelser er alltid bra, sier kapteinen, som selv haltet etter kampen. En hoven ankel etter rekruttkamp preget Skyttersæter, men han håper på å være klar til mandagens oppgjør mot Lørenskog 2.

– Nok et oppgjør mot et andrelag, så man veit jo aldri hva man møter, avslutter Skyttersæter.

– MORSOMT NÅR DET ER INTENST

Dommer Rune Løbersli syntes torsdagens korte og intense match ble morsom å dømme – og dessuten mer behagelig i mildværet.

– En hyggeligere opplevelse i dag, dommer Løbersli?

– I dag var det godt vær og det selvsagt alltid morsomt når det er intenst. Det er alltid bra å komme til Eidsvoll, avslutter Løbersli.

Kampfakta

EIF – Strømmen 2 5–2 (3–0)

Eidsvoll stadion, 69 tilskuere

Dommer: Rune Løbersli, Skjetten

Mål:

1–0 12. min.: Selvmål

2–0 15. min.: Fredrik Kristiansen

3–0 18. min.: Martin Sydtangen

4–0 58. min.: Heine C. Lundahl

4–1 62. min.: Madiou Konate

5–1 75. min.: Espen Berg Ottesen

5–2 80. min.: Ardian Kryeziu

Gule kort: Jim-Freddy Gravråk Pedersen, EIF, David André Johnsen, Ole Johannes Berggren, Jake Petúr Martin, Strømmen 2

Lag EIF: Glenn Wilsgård – Adrian Dalseth Lexberg, Jim Freddy Gravråk Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Stian Skyttersæter – Stian Halberg, Espen Berg Ottesen, Heine Lundahl, Robin Limbodal – Martin Sydtangen, Fredrik Kristiansen. Benyttede reserver: Dan-Remy Tollefsen Dahl, Markus Sørensen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.