- Vi gratulerer Audun Martinsen med gull i Europamesterskapet i Brasiliansk jiu-jitsu, skriver Råholt-klubben Rambukk på sin nettside.

Seieren kom fredag, og dermed tok Martinsen ett steg opp fra sølvplassen i fjor. Den gangen uttalte han til EUB at det var EM 2016 som var det egentlige målet hans.

Lørdag tok Rambukk-juniorene Christer Alfheim og Morten Bergh hver sin bronse.

FEM UTØVERE

Rambukk stiller med fem utøvere i EM. Dessverre røk Marte Ludvigsen Tømta ut etter en dommeravgjørelse i går. Det betyr at kampen er så jevn at det er en dommer som bestemmer hvem som skal gå videre. Resultatet har altså intet å gjøre med svak innsats.

Christian Solli Pedersen røk dessverre ut i kvartfinalen.

BAKKEN

Brasiliansk jiu-jitsu er en kampsport som særlig fokuserer på grep og kamp på bakken og er en stilart innen submission wrestling. BJJ er basert på kodokan judo, som i 1914 ble brakt til Brasil av den japanske judoutøveren Mitsuyo Maeda, og videreutviklet av Gastão Gracie og hans etterkommere Hélio Gracie og Carlos Gracie.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.