Alle kommunestyrerepresentantene var tirsdag kveld enige om at rittet skulle få støtte.
I tillegg bevilget kommunestyret inntil 20.000 kroner til dekning av kommunens faktiske utgifter ved avviklingen av rittet.
Etapperittet arrangeres fra 17. til 21. mai, og etappen 18. mai skal starte i Eidsvoll sentrum. Deltakerne skal sykle en kort runde i sentrumsområdet før rittet går videre til Minnesund og gjennom Feiring.
Rittet skal sendes på TV.
- Da er det viktig at kommunen og næringslivet tenker på hvordan vi best kan selge ut Eidsvoll på den korte tida som vi er på TV, påpekte Finn Terje Tønnessen (Frp).
Også to ganger før - i 2011 og 2014 - har etapperittet gått gjennom Øvre Romerike.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.