– Det er et lite ran fra Elverum sin side at vi tapte i dag. Vi hadde det meste av banespillet, med unntak av 10–15 minutter i første omgang, med mange gode angrep selv om vi ikke fikk avslutta så mange, sier Jan Åge Leonsen Sandviken.

Turn-treneren understreker at kampen var en god gjennomkjøring før sesongstart. Like etter påske starter seriespillet med lokaloppgjør mot Ull/Kisa.

GOD ENKELTPRESTASJON

Elverum skapte ikke mye mer enn tre målsjanser før de ledet 0–3. Én scoring kom før pause, etter et frekt soloraid forbi flere Turn-spillere og en lobb i mål fra 20 meter. Hjemmelaget var ofte flinke med ballen innad i laget og hadde noen småfarlige innlegg.

Sandviken traff tydeligvis godt med pausepraten, for damene etablerte godt trykk umiddelbart etter hvilen. Men ofte manglet den siste finishen. Da Elverum doblet på sitt første angrep så man en at dette ikke var Turns dag. Dette ble forsterket da 0–2 ble til 0-3, en scoring som burde blitt annullert for hands.

FOR SENT

Banens toneangivende spiller, Jorunn Waaler, hadde mange gode involveringer. Med god plasseringsevne, høy pasningskvalitet og solide nærkamper var hun Turns beste. Hun sørget også for ny spenning i kampen med sin redusering til 1–3.

Turnkapteinen forlenget på fint vis et frispark som satte Elverums keeper ut av spill. Kvarteret før slutt hadde bortelaget for en gangs skyld en målsjanse som ikke ga uttelling. Gjestenes spiss havnet alene mot Hanne Bråtømyr i Turn-buret, men keeperen reddet mesterlig.

Gjennom hele kampen kom Turn-angriper Silje Otten på mange løp og posisjonerte seg ofte bra uten å få lønn for strevet. På overtid fikk hun omsider uttelling. Turn la inn fra høyre kant, men ballen gikk over alle i feltet og havnet på motsatt side.

På andre forsøk traff innlegget Otten som lettet kunne juble for nettkjenning. Like etter hadde hun også muligheten til å utligne – men skuddet fra litt skrå vinkel ble reddet av Elverum-keeperen.

Treningskamp

Eidsvold Turn–Elverum 2–3 (0–1)

Eidsvollhallen kunstgress

Dommer: Eric Heimdahl

Mål:

0–1

0–2

0–3

1–3 Jorunn Waaler

2–3 Silje Otten

Lag Turn: Hanne Bråtømyr–Frida Kristengård, Hedda Granli, Helga Rødtang, June Bothner–Madelen Stenberg, Kristine Finneide, Frøydis Waaler, Charlotte Elfstedt–Jorunn Waaler, Silje Otten

Benyttede reserver: Henriette Finstad, Anniken Smedsrud, Marianne Christiansen, Stine Svendsen

LES OGSÅ: Eidsvold Turn kjempet til krampa tok dem

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.