• HJEMME: Selv om han ikke skal være så aktiv på fotballbanen de neste dagene er Truls i full sving på hjemmebane.

Før tirsdagens formiddagstrening var Ull/Kisa-troppen samlet i garderoben på Jessheim stadion og lyttet til trener Vegard Skogheims instrukser. Brått vendte alle oppmerksomheten mot Truls Jørstad.

– Jeg kjente smerter i brystet, en slags stikking og pustevansker. Det er klart man blir redd der og da, sier Jørstad.

– SATTE EN STØKK I MEG

Klubblegen var tilfeldigvis i etasjen over ettersom spillerne skulle ha rutinemessige undersøkelser samme dag. Han kom fort ned, tilkalte ambulanse og fant fram hjertestarteren. Det viste seg at det ikke ble behov for å bruke den.

– Men det er klart opplevelsen satte en støkk i meg, sier 31-åringen.

Ambulansen fraktet ham til Ahus i all hast. Der gikk han gjennom full sjekk av hjerte og lunger før legene raskt kunne utelukke at det dreide seg om noe alvorlig.

– Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger, så jeg er ikke engstelig sånn sett. Nå gjelder det bare å hvile og ta oppfølgingstester, sier Jørstad.

TAKKER FOR STØTTEN

Han ble skrevet ut allerede samme kveld. Sliten, men etter forholdene i grei form. De neste dagene har han tatt livet med ro, hjemme på Skogmo hvor han har kone og to små tvillinger på syv måneder.

– Jeg setter veldig stor pris på all støtte og omtanke jeg har fått i etterkant. Både av spillere, trenere, oppmenn og ledelsen. De har brydd seg veldig og vært veldig støttende. Og selvfølgelig kona og familien, sier Truls.

Kona Susanne Belle Jørstad, som var hjemme med barna, fikk raskt mye selskap mens uvissheten rådde.

– Det ble plutselig ganske folksomt her hjemme. Det var veldig fint for vi visste jo ingenting om hva som skjedde. Det var godt å ha familie her da, sier Susanne.

HVILER

Truls, som går på sin 16. sesong i gult og grønt, står over søndagens treningskamp mot Stabæk.

– Det gjenstår noen tester til før jeg er tilbake i trening, men vi håper og tror de også er positive, slik at det ikke går altfor lang tid før jeg er på feltet igjen, sier han.

Klubbkapteinen vil nødig overdramatisere situasjonen, men synes det er greit å gå ut med hva som faktisk skjedde siden mange har hørt at det skjedde noe.

– Alle gutta var jo til stede så det ble litt dramatisk for dem, sier Jørstad.

LES OGSÅ: Materialforvalterens tiende sesong

LES OGSÅ: Hardtarbeidende Oliver vil jobbe seg helt inn på Kisa

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.