Rytteren Andrea Bech fra Nannestad kom hjem med fire gull og to bronsemedaljer fra helgens AEG 2017 i Stokke i Vestfold. Hun rir i den største ponniklassen, såkalt kategori 1 AEG Grand Prix. Kategori 1 er de høyeste ponniene. Og med full kontroll over Elle Birken, ble det suksess for Andrea (13).

LES OGSÅ: Hevdet seg i toppen

- Jeg har blitt veldig glad i ham, sier Andrea til Hest.no om ponnien hun tok over i fjor høst.

- Han er en hest med veldig stor kapasitet, noe som er en utfordring for meg som rytter. Av og til blir han litt voldsom, og hopper veldig stort, forteller Andrea.

NORDISK

Hun kjører til Drøbak hver tirsdag og noen helger for å trene.

- Målet denne sesongen er å ri Nordisk, og om jeg har veldig flaks klarer vi kanskje å kvalifisere oss til EM, påpeker hun.

AEG står for Arctic Equestrian Games - arktiske ryttersportleker på norsk. Arrangementet gikk fra 16.-26. februar og besto av sprangridning, dressur, kjøring, mounted games, islandshest og voltige. I tillegg var det showklasser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.