Der mange skirenn har sett seg nødt til å avlyse på grunn av snømangel, har Bjerke IL arrangert skiskytterfestival hver vinter siden 2005. Tradisjonen tro hadde løypene rikelig med snø, og fra himmelen kom det påfyll i rause mengder.

Om lag 500 utøvere stilte til start både lørdag og søndag.

KNIRKEFRI GJENNOMFØRING

– Dette har gått helt knirkefritt, og alt flyter som det skal, sa arrangementsansvarlig Line Hansen-Just etter at lørdagens sprint var gjennomført.

– Det er stor forskjell på å arrangere noe sånt for barn kontra voksne. Nivåene på deltakerne er veldig forskjellige, og vi har i utgangspunktet åpent for alle klasser, sa Hansen-Just.

Med oppimot 120 frivillige på plass var rammene gode fra arrangørens side. Med på laget var Eidsvoll Sykkelklubb, og skigruppa til Bjerke IL hjelper sykkelklubben tilbake på sommerstid.

SKAPER GODE OPPLEVELSER

– Vi ønsker å skape gode opplevelser for hele familien. Det skal være gøy å gå her, poengterte hun.

– Etter hvert har dette blitt et kjent arrangement innen skiskyting. Folk vet hva de får her.

Rennet har status som et landsrenn, noe de deler med fire andre steder i landet.

Lørdag var det sprint (enkeltstart), mens søndag bød på fellesstart. Søndagen hadde også status som kretsmesterskap for Oslo/Akershus fra klasse 13 år og oppover.

LES OGSÅ: Flere lokale skiskyttere stilte til start på helgas skiskytterfestival

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.