Norges Fotballforbund har i samarbeid med kretsene tatt ut troppene til Statoil landsdelssamling for jenter i Sarpsborg.

LANDETS MEST LOVENDE SPILLERE

Samlingen retter seg mot landets mest lovende jenter født i 2002 og 2003. I uttaket for det yngste kullet er Sara Bræk, som kommer fra Gullverket i Eidsvoll. Hun spiller til daglig sin klubbfotball i Eidsvold Turn.

Bræk får selskap av flere lokale talenter på leiren. I 02-gruppa er de to Ull/Kisa-spillerne Thale Listerud og Åste Sundby.

FORBEREDELSER TIL LANDSLAG

Talentsamlingen skal blant annet være forberedelse mot aldersbestemt landslagsfotball. Samlingen finner sted i perioden 23. til 26. mars.

LES OGSÅ: Eidsvold Turn-talent fikk prøve seg i portugisisk storklubb

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.