Da Ullensaker Flyers ledet 4-0 allerede i første periode, så man at laget hadde stålkontroll på gjestene Comet 2 fra Halden. Rasmus Pettersson åpnet målballet da han sendte i veg et langskudd fra egen blålinje, og dermed var tonen satt. Daniel Donborn hos hjemmelaget kronet en god periode med å smelle inn 4-0 alene med målvakt med få minutter igjen av perioden.
LES OGSÅ: Satser på jentene

to seire på rad

Før det scoret kaptein Thomas Pettersson på vakkert vis fra femten meter. Kapteinen mottok pucken, og klemte knallhardt til med en real suser. Både 3-0 og 4-0 kom i overtallsspill. Etter tre tap i sesonginnledningen har Ullensaker Flyers nå vunnet de to siste kampene - sist serierunde slo de Skedsmo borte. Hjemmelagets Kristofer Larsson mente overtallsspillet ble godt utnyttet lørdag. Han mener imidlertid at laget falt litt for mye i den andre perioden - da fikk Comet 2 score tre mål.
- Powerplay var nøkkelen for den gode første perioden. I den andre perioden var det altfor dårlig forsvarsspill fra vår side, sier Larsson.
LES OGSÅ: Tapte for Rasta

Møter tabelltoppen

Det gjenstår to kamper før jul for de flygende ullsokningene. Vinner de dem, er den begredelige sesonginnledningen glemt. Først ut er oppgjøret mot Eiksmarka, før Nesøya venter i siste serierunde før jul.
Førstnevnte Eiksmarka fra Bærum topper tabellen i 3. divisjon - de har vunnet fire av sine fem kamper, og ligger likt med Prinsdalen helt i toppen. Nesøya ligger nærmere Ullensaker på tabellene, og Asker-laget ligger kun poenget foran Flyers.
Med full pott de to siste serierundene kan Flyers altså gjøre et byks på tabellen i 3. divisjon.
Fakta
3. divisjon øst A
Ullensaker Flyers - Comet 2 11-3 (4-0, 5-3, 2-0)
Skuddstatistikk: 51-30
Utvisninger: Flyers: 10 min., Comet 2: 18 min,
Lag Ullensaker Flyers (mål i parentes): Bjørn Marius Kormano (banens beste), Anton Andersson, Oscar Lantz, Thomas Pettersson (1), Carl-Johan Sparf (1), Daniel Donborn (4), Erik Høgberg, Rune Havem, Vegard Svalestad Olstad, Jonas Østlund, Trond Martin Skaarer, Kjetil Gabrielsen, Rasmus Pettersson (2), Anton Melin (3), Kristofer Larsson, Kenneth Pedersen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.