Det ligger utallige timer med dugnadsarbeid og felles innsats bak, når idrettslaget denne helga endelig kunne erklære den flotte nye kunstgressbanen for offisielt åpnet, lørdag formiddag.

I forbindelse med Bygdedagen 2017 var hele bygda, og mange besøkende fra nabobygda i Feiring på plass, og det ble en både flott og spennende avslutning, på en dag fylt med opplevelser og aktiviteter.

– Jeg har nesten ikke ord for å utrykke hvor mye dette betyr for oss i idrettslaget og for allidretten her i bygda. Selv om vi er ei lita bygd har vi seks hundre aktive medlemmer i idrettslaget, så har det vært utfordringer i forhold til fasilitetene – særlig på vinteren, sier daglig leder i Hurdal Idrettslag, Marianne Strand.

Den nye banen har også gitt fotballgruppa ny giv.

– Det er kommet til to nye jentelag, og også et eget damelag, forteller styreleder Therese Buraas Karlsen.

Hun var selv i aksjon ute på banen i det spennende lokaloppgjøret mellom Hurdal og Feiring, som utviklet seg til en meget jevn kamp. Da dommer Per Ankersten blåste i fløyta etter to omganger sto stillingen 3-3, og dermed ble det straffespark-konkurranse som avgjorde sluttresultatet der Hurdal til slutt gikk av med seieren på sin nye hjemmebane.

Slik gikk det da Hurdal møtte Feiring i fjor

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.