Cup-komiteen er allerede meget langt fremme i skoene hva gjelder planlegging av Norgeshus-cup som går av stabelen 23.-24.september i høst. Cupens navn er gitt samarbeidspartner - og initiativtager i Norgeshus.

- Det hadde ikke vært mulig uten Norgeshus og JOS Bygg på laget, sier komiteen, og nettopp noe av initiativet ligger i bygg-firmaet, som initierte et lokalt tiltak rundt fotballcup på Eidsvoll stadion, forteller komiteen. På arrangørsiden står yngres avdeling i EIF, og lagene som deltar er fra 2005-2010-årgangene.

- ønsker seg 50 lag - KJØRER GRATIS PÅMELDING

Turneringsformatet er av den velkjente sorten, med puljespill for alle lagene fra sju- til tolv-åringer. Det skal altså konkurreres både i sjuer-fotball på lørdagen og femmer-fotball på søndagen på Eidsvoll stadion til høsten.

- Alle lagene får minimum tre kamper, i tillegg til premieutdelingen, og vi kommer til å ha rene jente- og gutte-puljer, informerer cup-komiteen ved Frank Hansen. Hansen sier at de håper på høyt deltakerantall til cupen. Lag fra Nordre Eidsvoll, Holter, Ull/Kisa og Raumnes & Årnes har allerede meldt sin ankomst.

- Vi har allerede mange påmeldte lag, 20 i tallet, men vi håper på å nå 50 påmeldte lag før cupen. Det er verdt å nevne at samarbeidet med Norgeshus gjør at vi kan ha gratis påmelding til denne cupen, sier Hansen til EUB.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.