Nicolay Solberg og Martin Torp scoret hvert sitt mål og inntok dermed rollene som festbremser for hjemmelaget i oppgjøret på «fotballens festdag».

Rett før halvtimen var spilt utnyttet ullsokningene en feil fra hjemmelagets kaptein Christian Gauset. Kisa-spiss Ole Andreas Nesset fikk kontroll på kula og spilte fri Nicolay Solberg. Alene med keeper beholdt kantspilleren roen og plasserte ballen nede ved stolperota.

Sju minutter etter sidebytte utfordret Eric Kitolano Mjøndalen-forsvaret. Nykommeren forsøkte seg etterhvert med et innlegg, men ballen ble blokkert av hjemmelaget. Faren var imidlertid ikke over. Ballen havnet hos Martin Torp som fra omlag 18 meter dunket ballen i mål.

- Dette var en utrolig deilig seier. Laginnsatsen var enorm i dag. Vi jobber godt og viser at vi er et lag i form. Nå er det bare fortsette i det samme sporet, sier Nicolay Solberg til EUB etter kampen.

HOLDT UNNA

Hjemmelaget hadde også sine muligheter, både før og etter Solbergs scoring. De jaktet og jaktet på utligningen, men innsatsen var forgjeves. En blanding av godt defensivt spill av Ull/Kisa, litt udyktighet foran målet – og en porsjon uflaks gjorde at Mjøndalen fremdeles står med én fattig hjemmescoring i år. I 16. mai-oppgjøret hadde de blant annet to baller i treverket - men de gulgrønne holdt unna for presset, og holdt samtidig nullen for andre kamp på rad.

Kampfakta

 • OBOS-ligaen
 • Mjøndalen – Ullensaker/Kisa 0-2 (0-1)
 • Isachsen stadion, 1576 tilskuere
 • Dommer: Marius Hansen Grøtta, Malmefjorden IL
 • Mål:
 • 0-1 27. min.: Nicolay Solberg
 • 0-2 52. min.: Martin Torp
 • Gult kort: Jibril Bojang, Mjøndalen
 • Lag Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup – Mats-Andre Kaland, Espen Garnås, Morten Sundli, Nikolas Walstad (Karsten Rognerud fra 88.) – Nicolay Solberg (Truls Jørstad fra 70.), Eric Kitolano, William Kurtovic, Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen /Andreas Aalbu fra 73.) – Ole Andreas Nesset
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.