• DELTOK. Simen Kind Mikalsen og de andre LSK-spillerne var med på øvelsene.
  • KEEPERØKT. Nikki Sixx Bentzen synes det var stort å få trene med Arnold Origi (t.v.).
  • FORNØYD. Kjetil Kokkim gledet seg over at så mange som 140 barn ble med på fotballfesten.

Som en del av Lillestrøms arbeid inn mot andre klubber i sitt område var spillerne fra A-lagstroppen på besøk hos Kløfta fotball. Denne onsdagen på kunstgresset i Bakkedalen ledet eliteseriespillerne diverse øvelser der spillergruppene fra Kløfta gikk på rundgang. Keeperne fikk en egen økt ledet av Lillestrøm-keeper Arnold Origi, som tidligere voktet buret for Ull/Kisa. Nikki Sixx Bentzen var strålende fornøyd med å få lære av den profilerte sisteskansen.

– HELT FANTASTISK

– Dette er helt fantastisk. Det er så moro å bli trent av noen du har sett på TV, sier Nikki underveis i økta, før han brått får enda en leksjon.

– Trening først, media etterpå, sier trener Origi og gliser, og får tilbake gruppas oppmerksomhet på et blunk.

I midtsirkelen står ungene rundt en annen Lillestrøm-profil som har en enda sterkere kobling til Ullensaker og Kløfta. Simen Kind Mikalsen har vært på flere slike besøk ute i andre klubber med Lillestrøm, men aldri i hjemkommunen.

– MORO

– Jeg synes dette er moro. Spesielt siden vi er såpass nære der jeg vokste opp, sier Kind Mikalsen, som kommer fra Jessheim og spilte fotball i Ull/Kisa hele karrieren før overgangen til Lillestrøm i 2013.

– Jeg har masse familie fra Kløfta også. Moren min er fra Kløfta, så jeg har vært her i Bakkedalen sammen med fetterne mine og også løpt Bakkestafetten. Så jeg kjenner godt til området, sier han.

Kind Mikalsen forteller at han og eidsvollingen Henrik Loholt Kristiansen har fått et annet oppdrag av klubben om å bidra med ei treningsøkt i Feiring i nær framtid.

KOBLINGER TIL ULLENSAKER

Dagens Lillestrøm-lag har flere innslag med tilknytning til Ullensaker. Hovedtrener Arne Erlandsen kommer fra Kløfta og har tidligere ledet Ull/Kisa. Fredrik Krogstad var lånt ut fra Lillestrøm til Ull/Kisa i fjor og ble den store helten i siste serierunde da klubben berget plassen i OBOS-ligaen. Det er allerede klart at Ull/Kisas Kristoffer Ødemarksbakken skal spille for Lillestrøm fra og med neste sesong.

GLAD FOR OPPSLUTNINGEN

Kjetil Kokkim, leder av fotballgruppa i Kløfta, er strålende fornøyd med besøket fra Lillestrøm, og ikke minst oppslutningen i egen klubb.

– Vi synes dette er veldig morsomt. Kløfta har vært en del på Åråsen og sett på kamper med ungene, så at de nå tar turen opp hit for å delta på en trening er utrolig morsomt for ungene. Det ser vi på responsen med 140 unger i høstferien, sier Kokkim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.