• KLARE. TJ Reap og Kenneth Andersen i front for Eidsvoll 1814s-toget.

Som så ofte før var bygutta motstandere i finalen. I fjor tapte 1814s knepent 14-7. Like jevnt ble det ikke i år. 

HIMMELSK START PÅ FINALEN

Det hele startet nemlig perfekt i solskinnet på Bislett, med et bra mottak av Tor Erik Borgeteien Stensjøen som fikk omtrent 40 yards etter en perfekt pasning fra Eivind Brekke. Michael Hall fra få yards etter snaut to minutter gav 1814s er glimrende utgangspunkt. Vikings hentet seg inn igjen med en god drive mot slutten av første periode, men gode inngripner av Kristoffer Ceballos og Aleksander Aleksic, med henholdsvis en blokk og en quarterback-sack sørget for at Vikings kun endte opp med en field goal. 

VIKINGS DET FØRENDE LAGET

Så havnet 1814s virkelig bakpå. Vikings fikk løpe inn en touchdown fra fire yards og havnet dermed tre poeng foran 1814s. Vikings fortsatte den gode perioden med å kaste en lang pasning inn i 1814s målområde og økte til 17-7. Mot slutten av 1.omgang presset Vikings på, men 1814s klarte å begrense skadeomfanget inn mot pause. 

VERST TENKELIG START

Vikings startet andre omgang som 1814s med touchdown nærmest umiddelbart. 24-7 gav et meget vanskelig utgangspunkt for resten av finalen. Da oslolaget la på til 31-7 halvvegs ut i tredje periode så alt mørkt ut for eidsvollingene, og kampen ble i realiteten punktert da Jørgen Jespersen snurret inn 38-7. Vikings gav seg ikke før det stod slående 51-7 på måltavla. Michael Hall var misfornøyd etter finaletapet.

- Det eneste jeg vil nå er å finne ut av feilene våre. Jeg vil hjem for å se på kampen på video. 

- Så du skal ikke feire sølvet? 

- Jeg er nok en dårligere taper enn jeg er en god vinner, så jeg er mer interessert i å finne ut hvor det gikk feil i dag, sier en skuffet Michael Hall, som sier at ingenting er klart for nytt Eidsvoll-opphold for hans del neste år. 

- Men det ser lyst ut, avslutter en kryptisk Hall til EUB. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.