Ull/Kisa håndball har ansatt Frank Bredesen. Den tidligere toppspilleren skal ha ansvaret for jenter 16, jenter 18, samt damelaget i 3. divisjon.

- MEGET GLADE

- Dette er en mann vi har vært ute etter lenge, og nå passet det slik at han kommer til oss. Det er vi meget glade for, sier Lars Erik Aas, daglig leder i Ull/Kisa håndball til EUB.
Aas har også fungert som midlertidig trener for A-laget.

PROFILERT

Bredesen har blant annet spilt håndball i toppserien for Elverum, før han som spillende trener tok klubben tilbake til toppen etter en periode lavere i systemet.
- For at vi skal ta steg som klubb er vi avhengig av å få med oss slike kapasiteter. Han skal være med på å sørge for at den sportslige røde tråden fungerer nedover i trinnene, sier Aas.
LES OGSÅ: Lekser, mat og mye aktivitet i ETFs SFO
LES OGSÅ: Håndballstjerna Nora Mørk blir mentor for Ull/Kisa-spiller

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.