Lerøyserien er Norges Håndballforbund sitt landsomfattende tilbud til 18-årslag. Etter siste runde, som ble spilt i Drammenshallen denne helgen, endte Nit-Haks jenter 18-lag helt øverst på tabellen som inneholder de 16 beste lagene i landet.

LOKALE TALENTER

På laget spiller Jessheim-jentene Julie Granum, Emma Holtet og Katrine Harberg fra Eidsvoll, som sammen med resten av laget fikk på seg gullhattene for å feire at de nå er norgesmestere og kan kalle seg landets beste 18-årslag i håndball.

Harberg kommer opprinnelig fra Eidsvold Turn og har vært i Nit-Hak i to sesonger. Granum og Holtet melte overgang fra Ull/Kisa på forsommeren. I forkant av helgens runde uttalte Harberg til EUB at målet før sesongen var å ta medalje, og at det derfor var veldig gøy at det var opp til dem selv å gå helt til topps.

SIKRET SEIEREN

Nit-Hak åpnet helgens runde med å vinne 25–15 over Oppsal, og fulgte opp med 24–20 seier mot Charlottenlund. Serieseieren var sikret allerede før den siste kampen som endte med tap 29–32 mot Follo HK.

LES OGSÅ: Torhild Engebretsen hedret for sin innsats i Ull/Kisa håndball

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.