Jessheim-jenta Silje Marie Hamnes representerte Norge for aller første gang da hun i helgen deltok på nordisk mesterskap i para-dressur.

Ettersom dette var hennes første møte med den nordiske elite, sa 21-åringen til EUB før avreise at hun var mest opptatt av å ta det hele som en erfaring. I så måte gikk mesterskapet over all forventning.

Hamnes kunne nemlig reise hjem fra Sverige med tre medaljer i bagasjen. Først ble hun nordisk mester da hun tok den individuelle seieren i grad 2. Dette var konkurransen hvor alle utøverne red samme fastsatte program. Søndag fulgte Hamnes opp med å bli nordisk mester i kür. Her hadde rytterne selv valgt ut musikk og øvelser til et eget program. I tillegg kunne Hamnes også ta med seg en sølvmedalje fra lagkonkurransen.

Mesterskapet ble arrangert i Hammarö, Sverige. På samme arrangement ble ponnirytter Andrea Bech nordisk mester i sprang

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.