– Vi har litt utfordringer ved at det er bløtt, men vi har satt i verk tiltak for å drenere så vi mener at arrangementet ikke er usikkert, sier arrangementsansvarlige Line Hansen-Just til EUB.

Bama Skiskytterfestival går av stabelen på Nordåsen skistadion 4. og 5. mars. Første utgave gikk i 2005, og det årlige arrangementet har aldri blitt avlyst.

– Vi har klart å arrangere hvert år, men for noen år siden hadde vi en utfordring ved at det var så kaldt at vi avsluttet litt tidligere på dagen, sier hun.

Begge dager står om lag 500 barn på startstreken. Deltakerantallet har vært stabilt på dette nivået de siste fem-seks årene. Også rundt sporene og ved standplass er det stor aktivitet. Arrangørklubben Bjerke stiller med mellom 100 og 120 funksjonærer begge dager. Mange trengs på standplass og kontrollposter.

– Dette er et stort arrangement for en liten klubb som oss. Det er veldig krevende å arrangere skiskytterarrangementer generelt, men for barn spesielt. Vi er heldige som har mange ivrige dugnadsfolk, sier Hansen-Just.

Brendengen Krogsæter vant gull: Skiskyttertalentet fra Jessheim vant ungdomsstafetten med Norge

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.