Henrik Loholt Kristiansen (18) har denne uka signert proffkontakt med Lillestrøm Sportsklubb. Kontrakten med eliteserielaget varer ut 2019.

DRØM SOM GÅR I OPPFYLLELSE

– Jeg er veldig fornøyd med å skrevet kontrakt med LSK. Jeg har vært i LSK i litt over fem år så dette har vært noe jeg har ønsket lenge, og drømt om, sier Loholt Kristiansen til lsk.no.

Midtbanespilleren kommer fra Eidsvoll og har tidligere spilt for Eidsvold Turn. Han har vært del av LSK-systemet siden slutten av 2011, hvor han blant annet har blitt norgesmester med klubbens G16-lag i 2015. Samme år fikk han sin debut på A-laget til Lillestrøm da han ble byttet inn i hjemmekampen mot Sarpsborg 08.

LANDSLAGSGUTT

Loholt Kristiansen har 15 landskamper og én scoring på G16-landslaget og 8 landskamper for G17. I høst spilte han sin første landskamp på norsk jord da G17-landslagene til Norge og Sveits spilte tidenes første landskamper i Nordkisa.

LES OGSÅ: Turn-talentet Erik Ruud fikk prøve seg i portugisisk storklubb

LES OGSÅ: Lokale talenter tatt ut til leir for de beste på sin alder

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.