Roar Johansen ble nylig tildelt Akershus idrettskrets sin frivillighetsprisen.

- Det er veldig hyggelig å bli satt pris på for noe man har drevet med i mange år, sier han.

I 1996 var Åsen IL i krise og sto i fare for å bli splittet da det ikke fikk folk til å ta verv i hovedstyret. Johansen, som nettopp hadde meldt seg inn, tok derfor på seg formannsvervet og var leder for idrettslaget fram til 2005. I denne perioden sørget han for å fullføre det første klubbhuset og fotballstadion på Røtterudmoen. Som leder for Åsen IL fikk han også forhandlet fram salget av Stordammen og eiendommen rund. Salget ga betydelige penger til Åsen IL og var vesentlig forutsetning for å kunne starte bygging av et nytt skianlegg. Etter at han ga seg som leder har han blant annet vært bas for løypekjører-gruppe, tatt på seg store servicejobber, og han har vært og er fortsatt leder for utbyggingen av skistadion.

- Det har vært mange høydepunkter, men ingen overgår at vi har fått dette fine skianlegget, sier Johansen.

LES OGSÅ: Solid av Ragnhild Haga i Davos

LES OGSÅ: - Det er mindre marginer i senior-sprint

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.