Årets norgesmesterskap i drill gikk av stabelen i Larvik under St. Hans-helgen. Ullensaker-baserte Romerike drillkorps stilte med 33 utøvere, fordelt på 21 startnummer i forskjellige kategorier og divisjoner. Drillkorpset kan se tilbake på en rekke topp-plasseringer som samtidig kvalifiserte utøvere til nye utfordringer.

BELØNNET MED VM-PLASSER

Henriette Brandsnes Bekken kunne ikke gjort det bedre. Jessheim-jenta gjorde storeslem og tok gull i alle de syv kategoriene hun stilte i. Hun ble dermed belønnet med uttak til verdensmesterskapet i drill på hjemmebane hvor hun skal konkurrere i alle de syv kategoriene. VM arrangeres i Håkonshall på Lillehammer i perioden 28. mars til 1. april 2018.

Tidligere i år kom Brandsnes Bekken hjem fra EM med sølv og bronse i bagasjen. 

Flere utøvere fra Romerike drillkorps markerte seg stort under norgesmesterskapet. Øydis Kind Refsum oppnådde gull i tre tropper, og fikk i tillegg tre ganger 3. plass i forskjellige solokategorier, samt en fjerdeplass. Også Kind Refsum er tatt ut til å representer Norge i syv kategorier under VM.

RESERVE

Emma Vegel Tolderlund og Brandsnes Bekken tok gull i twirl duett og skal representere Norge i VM med denne. I tillegg tok Vegel Tolderlund en 3. plass i drilldance solo og VM-uttak.

LES OGSÅ: - Drilling er mer enn å gå i 17. mai-tog

RESULTATER

Julie Anine Kvervavik tok to 5.-plasser og er reserve til VM.

Twirlig Corps: 1. plass. Norgesmestre og VM-uttak.

Exhibition Corps Juvenile: 1. plass og Norgesmestre.

Twirl Team sr. 1.div: 1. plass. Norgesmestre og VM-uttak.

Twirl Team preteen 1.div: 2. plass.

Drilldans tropp jr. 1.div: 1. plass. Norgesmestre og VM-uttak.

Drilldans tropp sr. 2.div.: 1. plass.

1 baton junior:

Emma Vegel Tolderlund 7. plass.

X-strut junior:

Siri Ha 11. plass.

Susanne Monkan 12. plass.

Julie Kristina Gabrielsen 14. plass.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.