• INVOLVERT. Karsten Rognerud (midten) spilte hele kampen på høyrebacken og var innblandet i det første målet da Alta ikke klarte å håndtere et innlegg mellom forsvar og keeper. Til slutt falt ballen til Niklas Sandberg som satte ballen i nettet.

Ull/Kisa vant 2–0 mot Alta i andre runde av cupen, onsdag kveld. Etter at gjestene fra 2. divisjon hadde stått for de fleste farlighetene tok Kisa ledelsen ved Niklas Sandberg et kvarter før slutt. Midtbanespilleren fikk en enkel jobb da han utnyttet dårlig kommunikasjon mellom forsvar og keeper, og kunne sette ballen i det åpne nettet.

Da samme mann økte ledelsen syv minutter senere lå langt mer arbeid bak scoringen. Sandberg plukket opp en dårlig pasning mellom Alta-spillere midt på banen før han satte fart og dro seg forbi bakerste mann. Under press fra både halsende forsvarere og keeper på veg ut fikk han dyttet ballen under målvakten til sluttresultatet 2–0.

– FULL GASS 

– Jeg leser en pasning der som blir litt for kort og vet da at det bare er en mann igjen. Da er det bare å gi full gass, og når han ruser ut så er det bare å ikke bli tatt igjen. Jeg følte jeg hadde et litt langt sistetouch, men jeg fikk en tå på ballen og det var deilig å se den inn, sier Sandberg.

Fram til scoringene var det Kisas keeper, Stefan Hagerup, som i likhet med i forrige kamp måtte varte opp med flere sterke redninger

– Dette var ikke det store, men vi går videre og det er det ikke alle som gjør. Vi skal være fornøyde med det, sier Sandberg om kampen.

– DØNN SERIØS

Trener Vegard Skogheim sier at de vant på en dårlig dag. På spørsmål om Sandbergs bidrag er treneren full av lovord.  

– Han får igjen for masse trening og at han har en stayerevne. Han har blitt en veldig bra spiller i OBOS-ligaen i år og er dønn seriøs på trening og hele pakka. Det er gøy at det er slike typer som lykkes, sier Skogheim.

MØTER GAMLEKLUBBEN

Til helgen skal Ull/Kisa møte Sandnes Ulf borte, klubben Sandberg kom fra i vinter.

– Det blir veldig spesielt. Det første jeg så etter da jeg skrev under for Kisa var den kampen der. Det blir mange kompiser, kjente og familie som ser på så jeg tror det blir veldig spesielt, men også gøy, sier Sandberg.

LES OGSÅ: Tidligere spiller på Liverpool kommer til Jessheim

KAMPFAKTA

Ull/Kisa – Alta 2–0 (0–0)

Jessheim stadion, 245 tilskuere

MÅL

1–0. 75. min.: Niklas Sandberg

2–0. 82. min.: Niklas Sandberg

Dommer: Shervin Enger Heydary, Ridabu IL

Ull/Kisa (4-3-3): Stefan Hagerup – Karsten Rognerud, Ciise Abshir (Herman Henriksen fra 80.), Emmanuel Troudart, Vetle Dragsnes (Nikolas Walstad fra 46.) - Niklas Sandberg (Jonas Fjeldberg fra 84.), Christian Aas, Truls Jørstad – Kristoffer Ødemarksbakken, Andreas Aalbu, Ole Andreas Nesset

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.