Med et kvarter igjen av søndagens bortekamp mot Jerv ble Herman Jappee Henriksen kastet innpå i jakten på utligning. Kun tre minutter senere lagde han 1–1 målet som sikret poeng for Kisa.

ISKALD

21-åringen fra Jessheim, som har gått gradene i klubben opp til A-laget vendte med seg en pasning på 16-meteren, dro seg inn bak forsvaret og løftet ballen rolig over den utrusende keeperen og i lengste hjørne.

Kisa fikk seg en kalddusj da hjemmelaget scoret på et innlegg etter kun to minutter. Førsteomgang var jevn, uten særlig med sjanser til noen av lagene. I andreomgang festet Kisa mer grep om kampen, og blant annet nykommer Kristoffer Normann Hansen og Andreas Aalbu hadde vært farlig frampå før trener Vegard Skogheim fikk full uttelling for spissbyttet.

ANDRE UAVGJORTE

Scoringen til Jappee Henriksen førte til Kisa får med seg ett poeng for andre gang på sesongens to første kamper. Også seriepremieren mot HamKam endte 1-1, og også der kom Kisa tilbake fra 0-1.

Neste søndag fortsetter serien med lokaloppgjør mot Strømmen på Jessheim stadion.

LES KOMMENTAREN: Gode muligheter for å finne den neste Ull/Kisa-stjernen

KAMPFAKTA

  • Jerv - Ull/Kisa 1-1 (1-0)
  • Levermyr, 1200 tilskuere
  • MÅL
  • 1-0. 2. min.: Aram Khalili
  • 1-1. 78. min.: Herman Jappee Henriksen
  • Gule kort: Mathias Wichmann, Jerv. Emmanuel Troudart, Sverre M. Torp, Espen B. Garnås, Ull/Kisa.
  • Dommer: Tom Harald Hagen, Grue IL
  • Ull/Kisa (4-5-1): Stefan Hagerup - Mats-Andre Kaland, Emmanuel Troudart (Espen Bjørnsen Garnås fra 64.), Morten Sundli, Nikolas Walstad - Nicolay Solberg (Herman Jappee Henriksen fra 75.), Eric Kitolano, Sverre Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen (Truls Jørstad fra 88.), Ole Kristian Langås-Andreas Aalbu

LES OGSÅ: Mange drar lasset når Ull/Kisa arrangerer kamp 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.