4. mars deltok Ullensaker Flyers jentelag 2007–2009 på Hamar under Dragons cupturneringen for jenter.

– Spenning, vilje og glede var til å se blant de 13 spillerne. De spilte fire kamper fem mot fem, sier lagleder Susanna Gines.

I første kampen møtte Flyers Storhamar.

– Jentene viste ferdigheter og lagsamarbeid i begge omgangene, og vant kampen, sier hun.

Med litt pause og påfyll av energi var kamp igjen, denne gangen mot Kongsvinger Knights som kjempet seg til seier.

– Tredje kamp var mot Storhamars andre jentelag. Det var moro å se samme glede og laginnsats fortsette hos jentene. Litt mer slitne, men like ivrige kjempet de seg til sin andre seier i turneringen, forteller Gines.

Til slutt sto Oslo-laget Gruner på andre siden av redline.

– Jentene hentet fram den siste energien og ga dem reell kamp. Lagsamarbeid, vennskap og glede har preget alle kampene, sier Gines.

Nå gjenstår serieturnering for jenter i slutten av april.

– De gleder seg til flere kamper og ikke minst å kunne være sammen hele helgen på isen og av isen, slutter Gines.

LES OGSÅ: Flyers fortsetter satsingen på jentehockey

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.