Saken ble tatt opp av Arne K. Haugen (Frp) som en interpellasjon i det siste kommunestyret før ferien.

– Eidsvoll sportshundklubb er en nystartet klubb som driver med IPO som består av en lydighetsdel, en spordel og en med bevoktning, opplyste Haugen.

– Klubben har i dag ikke noe fast sted hvor IPO-trening kan foregå, men den har fått anbefalt et område på Hasler på Dal hvor det tidligere har vært motocrossbane.

Haugen foreslo at sportshundklubben skulle får lov til å bruke det nevnte området, noe ordføreren og kommunestyret stilte seg positiv til.

Det har allerede vært kontakt mellom kommunen og klubben, og kommunen vil nå ta fornyet kontakt for å avsette et begrenset område på den tidligere motocross-banen der klubben kan drive sin virksomhet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.