- Vi trengte en innehall til hundene her, hvor vi kan drive med agility, lydighet og de andre kursene vi har, sier leder for Eidsvoll Hundeklubb, Roger Gjødingseter.

GJENBRUK ER BRA

Reisverket til hallen fikk de kjøpt i Hemnes, men de trengte kunstgress.

- Vi hørte at Eidsvold Turn byttet ut sitt kunstgress, og vi sendte en mail til de, og hørte om vi kunne få en del. Og det fikk vi, og det er vi veldig fornøyd med, forteller Mette Kristiansen, som er nestleder i klubben.

- Ja, gjenbruk er alltid bra, og det blir flott for våres rundt 230 medlemmer, som får en hall å trene i når vinteren kommer, sier Gjødingseter.

MYE JOBB

Gjødingseter forteller at det er mye arbeid som ligger til grunn, og mye mer skal det bli.

- Hittil har vi brukt rundt 200 dugnadstimer på denne hallen. Kunstgresset må jevnes ut, så det blir nok en del timer til med arbeid, sier han og forteller at alt arbeidet er frivillig.

- Totalt har det vel vært 20 personer i sving, hvor 10 til 12 stykker har vært med hver gang. Det setter vi veldig pris på, legger han til.

- Vi damene har vasket den store duken som dekker hele hallen, og gutta har drevet i høyden med reisverket. Vi hjelper til der vi kan, sier Kristiansen.

SE VIDEO: Disse hundene kan mer enn å bjeffe

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.