– Vi har snakket sammen så vi har for så vidt begynt prosessen, men vil nok drøye det litt, sier daglig leder Cato Strømberg.

KAN BLI ÅRETS TRENER

Mye kan skje på et fotballår, noe Ull/Kisa har erfart flere ganger under sin tid i toppfotballen. Vegard Skogheim inngikk en treårskontrakt med Ull/Kisa før 2016-sesongen. Etter at laget så vidt unngikk nedrykk i debutåret ble årets sesong en kjempeopptur. Kisa kom til kvalik for eliteserien etter å ha blitt sjette beste lag på nest øverste nivå.

I ly av dette er Skogheim nå nominert til prisen årets trener i OBOS-ligaen som skal kåres på den direktesendte Fotballfesten den 27. november. Treneren har høstet mye skryt av eksperter, blant andre Lars Tjærnås som via Twitter kalte jobben Skogheim har gjort i år for «et lite mesterverk». På Vestlandet har kjennere koblet Skogheim til den ledige jobben i hans tidligere klubb Viking. Også Skogheims høyre hånd, Tomas Skaret Halvorsen, går inn i sin siste sesong av kontrakten. Strømberg sier de ikke har fått noen henvendelser på hovedtreneren, men er klar over at han kan bli mer attraktiv etter hvert som kontrakten løper.

– Det er noe vi hele tiden må leve med. Vi kommer ikke til å gjøre noe på nåværende tidspunkt, men vil se litt utover vinteren. Men, det de to har gjort så langt har vært bra, så det er ikke noe som tilsier at vi ikke skal tilby dem ny kontrakt, sier Strømberg.

18 spillere PÅ KONTRAKT

Ull/Kisa-troppen trener sammen ut måneden før det blir egentrening til oppkjøringen starter 4. januar. Etter sesongslutt har klubben allerede forlenget tre spillerkontrakter, hvilket betyr at 18 mann er klare for Kisa-stallen 2018.

– Vi er veldig godt fornøyde med sesongen, og klubben og trenerteamet har gjort en fin jobb med å få de rette typene inn i klubben. Noen har langtidskontrakter, andre går ut neste år, men vi har en fin stamme nå, sier den daglige lederen, som er forberedt på mye spillerlogistikk på kontor og treningsfelt gjennom vinteren.

– Vi jobber med å få tak i 3–4 nye spillere, sier Strømberg.

Også Ull/Kisa-spiller Niklas Sandberg kan få pris under Fotballfesten. Han er nominert til prisen for årets spiller i ligaen.

Følgende spillere har kontrakt med Ull/Kisa i 2018: Stefan Hagerup, Fredrik Johansen Mundal, Ciise Abshir, Espen Bjørnsen Garnås, Emmanuel Troudart, Mats-Andre Kaland, Jan Tore Amundsen, Nikolas Walstad, Karsten Rognerud, Christian Aas, Sverre Martin Torp, Herman Henriksen, Truls Jørstad, Niklas Sandberg, Nicolay Solberg, Ole Kristian Langås, Andreas Aalbu og Ole Andreas Nesset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.