Til Kisas hjemmekamp mot Jerv på søndag har de tilrettelagt for en konkurranse som skal gjøre kampen ekstra spennende, og som i tillegg støtter en god sak. Tilskuerne får utdelt et kort ved inngang og oppfordres til å gi fem kroner per corner i kampen, ti kroner per mål i kampen og gi draktnummer på banens beste spiller i kampen via en SPLEIS-konto.

Dette blir et bidrag til årets TV-aksjon som går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn i krig og konflikt i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Også selve kampen blir viktig for Ull/Kisas del, som i forrige kamp slo kraftig tilbake og festet grepet om den siste tabellplasseringen som gir kvalikspill til eliteserien. 

LES KOMMENTAR: Ull/Kisa og folket må ha noe å strekke seg etter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.