Pucken ble først droppet lørdag morgen, lokalt tid, på isen i New Zealand. Men da sluttsignalet gikk etter en times spill hadde denne helt spesielle kampen bare så vidt begynt. For da de Newzealandske hockeyjentene gikk av isen startet umiddelbart en ny duell i Japan. Inndelt i blått og hvitt lag, overtok de japanerne stillingen fra New Zealand, og etter en time sendte de den videre til hockeyjenter i Australia.

Slik fortsatte kampen innom 27 land før den søndag formiddag kom til Jessheim is- og flerbrukshall. Ettersom Ullensaker Flyers samtidig arrangerte serieavslutning for jenter 11 til 13 år, ble kampen mellom Rosenborg og Vålerenga regnet som del av den globale jentekampen. Frankrike var neste land, og etter spill i ytterligere fire land ble kampen avsluttet i Canada.

Kampen ble arrangert for å fremme jentehockey. Ullensaker Flyers, som lenge har satset på å få jenter inn i sporten, var med også første gang den globale kampen ble arrangert

Kampen ble spilt i følgende land: New Zealand, Japan, Australia, Taiwan, Singapore, Russland, De forente Arabiske emiratene, Romania, Tyrkia, Estland, Serbia, Latvia, Ukraina, Finland, Bulgaria, Hellas, Ungarn, England, Sverige, Østerrike, Irland, USA, Sør-Afrika, Latvia, Slovenia, Danmark, Tyskland, Sveits, Kroatia, Norge, Polen, Nederland, Frankrike, Belgia, Tsjekkia, Mexico, Island og Canada.

LES OGSÅ: Jubler for is- og flerbrukshallen på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.