De beste av de lokale jentene stilte til start da luftgeværstevnet ble avviklet i Alfhallen. Etter at 40 skudd var unnagjort ble det hele avgjort med ett tidel av et poeng.

Andre Wick, Kisen MSL, trakk det lengste strået med 414,3 poeng. Sina Busk avsluttet knallsterkt med 105,5 på den siste tiskuddsserien og endte opp på 414,2 poeng.

Mey Elisabeth Nordahl, var heller ikke langt bak de to beste med 413,3 poeng.

I klasse junior var Jenny Stene, Kisen MSL, best med 411,2 poeng.

Simon Kolstad Claussen skjøt knallbra i seniorklassen med 622,2. Jan Tore Aarskog, Kisen MSL, tok andreplassen med 614.

LES OGSÅ: - Dette er den morsomste hobbyen man kan ha

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.