Også i årets jubileumsløp er start og mål lagt til hjemstedet til Bunæs nær Eidsvoll kirke, med start 3. september. Løypa går gjennom Sundet og østsidavegen opp til Trevarefabrikken. Her parkeres syklene og deltakerne må ta seg til fots til toppen av Ninabben.

Ferden går videre til Minnesund og til Feiring. Fra avkjøringa fra riksvegen er det cirka tre kilometer med kraftig stigning før det er ny sykkelparkering. Nå er det Skreikampen som skal bestiges.

Turen går videre over åsen og forbi Langtjern. Nå kommer deltakerne til det teknisk vanskeligste stedet. Syklene må nemlig trilles i cirka to kilometer. Ferden går videre over Steinsjøområdet før de kommer ut på asfalten igjen like nedenfor Hurdal Skisenter.

Nå følger deltakerne vegen mot Brandbu før de sykler oppover mot Gjødingsætra. Her er det matstasjon og deltakerne tar en tur på beina oppom Fjellsjøkampen.

Nå gjenstår kun en av de fire toppene som skal bestiges. Deltakerne sykler forbi Hurdal torg og opp til Minneåsen og Byfellavegen til Spetalen. Herfra skal Mistberget bestiges. Puh!

LES OGSÅ: Slukte fire harde topper

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.