Nylig fikk 28 barn i alderen fire til ni år en stor overraskelse da de møtte opp til andre innetrening for året i gymsalen på Feiring skole. I 2017 søkte allidrettsgruppa om penger fra Sparebankstiftelsen til å oppgradere allidrettsutstyret. De fikk 60.000 kroner, og for disse pengene har det blitt kjøpt inn ulike baller, tjukkas, benker, airtrack til turning, og pingviner til skøyteopplæring.

I samråd med kroppsøvingslærer på skolen har utstyret blitt plassert i gymsalen, slik at både allidrettsgruppa og elevene skolen kan få glede av det.

– For oss i allidrettsgruppa har det betydd mye å kunne få mulighet til å tilby barna et variert tilbud slik at flest mulig barn kan få oppleve tidlig idrettsglede og mestring, og bidraget fra Sparebankstiftelsen har i større grad bidratt til dette, sier Linda Kristiansen Dokken.

Barna avsluttet treningen med saft og kjeks for å feire.

LES OGSÅ: Hun er Hurdal ILs første og eneste ansatte

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.