Ull/Kisa fotballherrer spiller mot Strømmen på bortebane, søndag. Ullsokningene ligger på 6. plass, den siste plassen som gir kvalik til eliteserien, med tre serierunder igjen.

KAN DRA FRA

Det er fire poeng ned til nærmeste utfordrerlag Levanger, som igjen er etterfulgt av Florø fire poeng etter. De to utfordrerlagene møter hverandre i helgens runde.

Dersom Levanger taper den hjemmekampen og Ull/Kisa tar tre poeng mot et Strømmen-lag som ligger midt på tabellen, er Ull/Kisa sikret den siste kvalikplassen før de to gjenstående serierundene. 

Kisa har da igjen hjemmekamp mot Arendal og bortemøte med nevnte Levanger.

FORMSTERKE

Vegard Skogheims Kisa-mannskap går til lokaloppgjøret mot Strømmen med vind i seilene.7–1 triumfen mot Jerv i forrige runde var den fjerde trepoengeren på de siste fem kampene.

Kun ett lag i 1. divisjon, kvalikaktuelle Mjøndalen, kan vise til bedre form i samme periode.

LES OGSÅ: Lager flere kunstgressflater i idrettsparken

LES KOMMENTAR: Viktige ambisjoner på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.