Ull/Kisas fotballherrer hadde for første gang tatt seg helt til fjerde runde av cupen, og med Bryne som motstander, som til daglig spiller på nivået under Kisa - hadde Jessheim-laget alle muligheter til å nå en enda mer historisk kvartfinale.

STRAFFEKONK

Slik ble det ikke. Etter 0-0 til ordinær tid, pluss 30 minutter med ekstraomganger uten scoringer, ble det hele avgjort på straffesparkkonkurranse.

Nicolay Solberg, som var nær ved å bli matchvinner for Kisa med et klokkerent tverrliggerskudd rett før slutt, åpnet duellen med en straffemiss. Etter at gjestene satte sin første ble vondt til verre for Kisa da også Sverre Martin Torp måtte se sitt skudd fra krittmerket blir reddet. Kisa-keeper Alexander Vangen reddet ett forsøk, og lagkameratene Ole Andreas Nesset, Kristoffer Normann Hansen og William Kurtovic fant nettmaskene foran kortsiden med Kisa-supportere, men det hjalp lite for Kisa all den tid Bryne fortsatte å score til kampen var avgjort med sluttresultatet 3-4.

Trener Vegard Skogheim var mer skuffet over at de ikke fikk betalt for å ha kjørt kampen i spilldelen, framfor at det ble tapt på straffesparkkonkurranse, hvilket han anser som «bingo».

- FORMIDABEL INNSATS

- Jeg synes gutta legger ned en formidabel innsats mot et lag som ligger lavt og kompakt. Med ekstraomgangene skaper vi 15-16 målsjanser hvor mange av dem er kjempestore. Fotballen er dessverre slik at du noen ganger kan spille til i morgen uten å score, andre ganger er man effektive. Jeg synes synd på gutta nå, sier Skogheim.

For det så ikke ut til å bli målløst innledningsvis, der begge lag hadde forsøk som smalt i stolpene. Etter hvert var det imidlertid hjemmelaget som produserte klart mest, selv om også gjestene hadde gode sjanser til å avgjøre oppgjøret. Utover i kampen hadde blant andre Andreas Aalbu, Ole Andreas Nesset, Morten Sundli og Nicolay Solberg alle gode muligheter til å avgjøre for Kisa. Men det ville seg ikke, tross at Kisa-kjøret fortsatte til siste slutt.

- IRRITERENDE

- Jeg er sånn sett fornøyd med prestasjonen, men det er irriterende at vi ikke er i kvartfinalen, sier Skogheim.

Opprykksjagende Ull/Kisa har dermed kun seriespill å konsentrere seg om resten av sesongen. Neste match spilles søndag borte mot Åsane.

LES OGSÅ: Midtbanesjef tilbake for Kisa

KAMPFAKTA

 • Ull/Kisa – Bryne 3-4 etter straffer. (0-0 etter e. o.)
 • Jessheim stadion, 595 tilskuere
 • MÅL:
 • 0-1: Einar Tunheim Lye
 • 1-1: Ole Andreas Mundal Nesset
 • 1-2: Mads Bøgild
 • 2-2: Kristoffer Normann Hansen
 • 2-3: Pål Fjelde
 • 3-3: William Kurtovic
 • 3-4: Sander Birhanu Ystanes
 • Gule kort: Pål Fjelde, Andreas Jacobsen, Rogvi Baldvinsson, Bryne.
 • Dommer: Tommy Skjerven, Kaupanger IL
 • Ull/Kisa (4-5-1): Alexander Vangen – Mats-Andre Kaland, Espen Bjørnsen Garnås (Ciise Abshir fra 25.), Emmanuel Troudart (Morten Sundli fra 6. min.), Karsten Rognerud – Nicolay Solberg, Eric Kitolano, William Kurtovic, Sverre Martin Torp, Kristoffer Normann Hansen – Andreas Aalbu (Ole Andreas Nesset fra 83.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.