Ragnhild Haga var hoppende glad etter at hun vant gull på 10 kilometer fri under OL i Sør-Korea, torsdag.

Ragnhild sang ivrig med på nasjonalsangen da hun senere på kvelden fikk utdelt det gjeve beviset på at hun er olympisk mester. Etter å ha mottatt sin aller første gullmedalje fikk 27-åringen mer å glede seg over.

Landslagsledelsen offentliggjorde fredag formiddag at Haga er del av det norske stafettlaget sammen med Ingvild Flugstad Østberg, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Marit Bjørgen. Haga skal gå den tredje etappen i konkurransen som går lørdag formiddag, norsk tid.

Går det som hele nasjonen håper kan Haga altså få flere grunner til å hoppe av glede.

Gullet ble feiret både hjemme hos familien i Holter og på klubbhuset til Åsen IL senere på kvelden. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.