Turneringen er strandfotballens svar på Champions League. 24 seriemestere fra sine respektive europeiske ligaer er kvalifisert for turneringen som går av stabelen i portugisiske Nazaré 27. mai–3. juni. Eidsvolls egen Tom Kristoffersen står i spissen for laget, som også mønstrer en annen tidligere Ull/Kisa-spiller i Daniel Moen Hansen.

– Beach soccer krever helt andre kvaliteter enn vanlig fotball. Så vi har på mange måter begynt litt på nytt igjen, selv om vi er voksne gutter, sier Kristoffersen.

Det norske laget møter BSC Vybor (Ukraina), GR Amigos Da Paz (Portugal) og ACS West Deva (Russland) i gruppespillet.

- I Europa er strandfotball en stor idrett med mange sterke proffligaer, så vi drar ikke til Portugal med urealistiske forventninger. Kommer vi oss videre fra gruppespillet, skal vi være kjempefornøyde. For oss er dette starten på en idrett vi ønsker skal vokse seg stor i Norge også, forklarer den 41-år gamle debutanten.

LES OGSÅ: Nå troner Turn alene på topp

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.