– For at vi skal holde trykket oppe når det gjelder rekruttering må vi ha flere anlegg med snøproduksjon. Ikke bare de store anleggene, men også mindre anlegg som kan gi barna skimuligheter i nærmiljøet. Dette er et satsingsområde for kretsen i de neste årene, sier Thor Gjelsvik, administrasjonssjef i Akershus og Østfold Skikrets.

De siste årene har vintrene med natursnø nesten uteblitt flere steder, og for en del klubber og nærmiljøanlegg har kunstsnø vært redningen. Flere klubber i Akershus har sett nødvendigheten av å investere i kunstsnøanlegg, og flere – deriblant Eidsvold Værks Skiklub – går med planer for en slik investering.

Gjennom et ferskt prosjekt har representanter for Nes Skianlegg, sammen med Akershus fylkeskommune og Akershus skikrets, gått inn for å bidra og hjelpe disse klubbene, hvor erfaringer vil bli delt. Prosjektet vil også ha fokus på å lage snø som skal ligge sommeren over for å lage skiløyper tidligere i vintersesongen. 6.000 m3 kunstsnø dekker én to kilometer lang skiløype med tykkelse på 50 cm og bredde på seks meter.

LES OGSÅ: Medlemmer betaler ikke – skylder 66.000

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.