Det siste stevnet i norgesserien ble arrangert i Kristiansand i helgen som var. Øvre Romerike Handicapidrettslag reiste til Sørlandet med to teppecurling-lag, men ingen greide å hevde seg i lagspillet på lørdag. Søndag ble det en liten revansj for Olaf Hyldmo som vant alle sine kamper i sluttspillet. Sigrid Hyldmo ble nummer tre, mens Vigdis Mørdre og Tore Schmidt endte lenger nede på resultatlistene denne gangen.

Som siste stevne i Norgesserien ble det spenning helt til siste stein var spilt i flere klasser, men noen var allerede avgjort. Sigrid Hyldmo vant åpen klasse damer 11 poeng foran Borghild Hansen fra Eidsvoll. Vigdis Mørdre vant klasse 1 damer 10 poeng foran Nina Ringstad fra Moss. I herrer åpen klasse vant Olaf Hyldmo suverent foran Kurt Helberg. Klubbkamerat Thor Faye-Hansen kom på tredjeplass. Klasse 1 herrer ble avgjort på søndag og der måtte Tore Smidt se seg slått av Egil Olsen.

– En bra sesong for klubbens spillere som nå trener for å gjøre det bra i NM, oppsummerer Vigdis Mørdre fra Øvre Romerike Handicapidrettslag.

Eidsvold Funksjonshemmedes idrettslag var også i aksjon og tok godt for seg på stevnet. Grete Irene Eriksen og Borghild Hansen vant åpen klasse curling lørdag, før Borghild Hansen tok 1.-plassen individuelt på søndag.

Klubbens boccia-lag 1 kom på 2. plass, mens lag 4 kom på 5. plass.

Sesongen avsluttes med NM i Askøy utenfor Bergen helgen 11. til 12. november.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.