Lise Lotte Bergland går inn i en kombinert markeds- og økonomirolle i Ull/Kisa fotball, hvor hun får hovedansvaret for den biten sammen med daglig leder Cato Strømberg.

NY ERFARING

– Dette gleder jeg meg veldig til. Selv om jeg har erfaring fra idretten, blir det en ny erfaring å jobbe i en fotballklubb, forteller Bergland til ullkisafotball.no.

I 2014 ga hun seg som senterleder på Jessheim Storsenter etter 14 år i stillingen. Etter dette har hun jobbet som administrativ leder i Hoppensprett AS. Denne uka ble hun introdusert for årsmøtet på Jessheim stadion, og for samarbeidspartnere på det nyoppstartede sponsorforumet i kulturbanken Kreti & Pleti. Bak A-laget på nest øverste nivå i norsk fotball har klubben rundt 1100 spillere fra seksårsalderen og opp.

– SAMLINGSPLASS FOR ALLE

– Jessheim og Ull/Kisa Fotball speiler på mange måter hverandre, med tanke på utviklingen som skjer her. Veksten har vært stor, og alt tyder på at den vil fortsette. Fotballklubben skal være en samlingsplass for alle, sier Bergland.

VIL BYTTE NAVN: Ull/Kisa fotball ønsker å ta "Jessheim" inn i navnet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.