Eidsvoll Funksjonshemmedes Idrettslag arrangerte i helga Eidsvolltreffen i Råholthallen.

Øvre Romerike Handicapidrettslag stilte med tre lag i lagkonkurransen på lørdag og seks spillere i individuelt spill dagen etter. I lagspillet tok damelaget til ØRH, ved Sigrid Hyldmo og Vigdis Mørdre, sesongens andre seier. Arrangørklubben Eidsvoll ble nummer to. I åpen klasse herrer vant Tønsberg foran ØRH sitt lag bestående av Thor Faye-Hansen og Olaf Hyldmo.

Individuelt ble det i klasse 1 en klar seier til ØRHs Vigdis Mørdre som vant foran Nina Ringstad fra Moss. Klubbkameraten Tore Smidt vant klasse 1 for herrer etter storspill hele dagen. Tor Andre Kjenner Johansen fra samme klubb tok tredjeplassen. I damer åpen klasse kom Sigrid Hyldmo på andreplass, og Borghild Hansen fra Eidsvoll ble nummer tre. Åpen klasse herrer ble en ren ØRH-duell. Olaf Hyldmo tok seieren etter å ha vunnet alle sine kamper. Thor Faye Hansen ble nummer to.

LES OGSÅ: Vant serien for paragolfere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.