18-årige Jonas Fjeldberg har spilt fotball for Ull/Kisa hele livet. Nå er spilleren og klubben enige om å terminere kontrakten for at han skal kunne reise til USA for å studere og spille college-fotball.

– Når jeg fikk sjansen til å reise til USA valgte jeg å gjøre det, men det har vært et veldig tøft valg. Jeg har hatt det kjempebra i Ull/Kisa og takker for årene jeg har hatt her, sier Fjeldberg til Ull/Kisas nettsider.

Kontrakten varte i utgangspunktet ut inneværende sesong.

Fjeldberg har representert Norge på aldersbestemte landslag. Angrepsspilleren var på banen for Kisa senest seriekampen mot Florø, og fikk totalt syv kamper i inneværende sesong. Han har spilt totalt 42 kamper for Ull/Kisa siden førstelagsdebuten for moderklubben tilbake i 2014.

LES OGSÅ: Naturtalent fra Ull/Kisa høster erfaring av veteran

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.