Starten på Bèrghem Ultra Gaea Norvegica Trail gikk fra Oslo tirsdag 1. august, hvor deltakerne løp seg nordover gjennom Nordmarka og deretter svingte nordøstover mot Eidsvoll.

Allerede i Eidsvoll bikket løperne åtte mil. Derfra gikk turen øst i Stange mot Rokosjøen før deltakerne vender snuten mot Bringbu. Løpets siste distanse er deretter retning Hamar hvor løpet avsluttes søndag.

Sent tirsdag kveld dukket løperne opp i Eidsvoll, og i skrivende stund er det kun Leif Abrahamsen og Øyunn Bygstad som er gjenværende deltakere i løpet. Abrahamsen ligger an til seier på veg inn mot Hamar.

Løperne forventes i mål i løpet av lørdagen. Eirik Totland Pettersen og Magnus Bø Thorud startet løpet, men måtte bryte etter et døgns tid.

Hva gjelder spising og soving er alt overlatt til løperne, og det er ikke tillat å motta noen form for hjelp undervegs i ultraløpet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.