– Det ble 3–0 til slutt, og det er jo et bra resultat, dét. Men det burde ha vært mer, smiler Turns trener Jon Slaatsveen etter kampslutt.

– Vi er fornøyde med sluttresultatet og det offensive spillet, men en periode i førsteomgang var det litt Hawaii-fotball. Et par ganger ga vi de noen farlige overganger, men etter pausen synes jeg vi hadde mye mer kontroll.

KUN ETT MÅL TIL PAUSE

Turn skapte målsjanser på løpende bånd mot et på papiret sterkt Raufoss 2. Høyreving Dabove var et konstant uromoment mot opplendingene. Nær sagt som vanlig herjet han med motstanderens forsvar, og kom seg fint forbi gjentatte ganger. Kvarteret ut i kampen forserte han også Raufoss’ keeper, men avslutningen ble blokkert. Midtveis i omgangen kom Jonatan Teigland alene med keeper, men også han ble nektet scoring. To minutter senere kunne Teigland juble etter at avslutningen hans gikk via en Raufoss-spiller og i mål. Etter en drøy halvtime var gjestene nære utligning da Fredrik O. Bjørnerud dro seg gjennom Turn-forsvaret. Teknikerens avslutning alene med Peter Rusina ble imidlertid godt stoppet av sisteskansen. Rett før pause hadde Gawecki to brukbare forsøk, men til tross for mange målsjanser gikk lagene til pause på 1–0.

SJANSE-BONANZA

Hjemmelaget fortsatte å skape målsjanser også etter hvilen. Dabove gikk rett i angrep og fikk slått inn. Keeper bommet på ballen, men Gawecki fikk ikke stokket beina riktig. Minutter senere fikk Turn omsider lønn for strevet. Dabove traff tverrliggeren, Kolbjørnsrud knallet til på returen – før Teigland var sist på ballen før den passerte streken.

– Den første scoringen kom etter en fin stikker fra Kristoffer Trandum Nordlie. Jeg prøver å sette ballen forbi keeper, men så går den borti et bein og havner i det andre hjørnet – men mål er mål. Den andre er et skudd fra Johan Kolbjørnsrud som jeg styrer ned i hjørnet, beskriver tomålsscorer Teigland. Han medgir at scoringene var av det enkle slaget, men som så mange ganger før i år var han på rett sted til rett tid.

– SKAL VINNE RESTEN

Etter en drøy time tråklet Jon Erik Økland seg igjennom og ble felt – denne gangen blåste dommeren for straffe. Dabove satte straffesparket sikkert i mål og punkterte med dét kampen. Turn opprettholdt trykket uten at det resulterte i flere scoringer. Blant annet var Gawecki nære på med to gode headinger, men det ville seg ikke for polakken.

– Vi vet at både Lyn og Stabæk 2 kan tape poeng, så for oss handler det om å plukke trepoengere i våre egne kamper. Fire kamper gjenstår av sesongen og vi går for full pott fra alle de, sier Jonatan Teigland. Turns neste kamp er borte mot Flisa førstkommende lørdag.

Kampfakta

 • Norsk Tipping-ligaen avd. 2, Eidsvold Turn – Raufoss 2 3-0 (1-0)
 • Eidsvoll kunstgress, 130 tilskuere 
 • Dommer: Anders Bodding, Haga
 • Mål:
 • 1-0 23. min.: Jonatan Teigland
 • 2-0 50. min.: Jonatan Teigland
 • 3-0 61. min.: Thierry Dabove (str.)
 • Gule kort: Kyllian Kouame, ETF. Armin Aganovic, Petter Senstad, Raufoss 2
 • Lag Turn: Peter Rusina – Robin Edvardsen, Henrik Ulseth, André Trandum Nordlie, Johan Kolbjørnsrud – Kristoffer Trandum Nordlie (Joakim Madsen fra 81.), Jon Erik Økland – Thierry Dabove (Erik Ruud fra 82.), Jonatan Teigland (Sondre Rustad Rudi fra 77.), Stian Teksum – Piotr Gawecki (Kyllian Kouame fra 81.)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.