Triumfen var Malin Eriksens aller første landeveisseier.

– Jeg kan ikke helt tro det ennå. Jeg har aldri vunnet noe ritt før, og dagen før jeg skulle reise hit, så brakk sykkelen min, så jeg sykler på Ingrid (Lorviks) gamle sykkel. Så dette var veldig moro, sier Eriksen til sykkelnettstedet landevei.no. 

Det var mye hard kjøring i feltet under den andre etappen av Tour de Hallingdal, hvor CK-Victoria-rytter Eriksen og Turid Korshavn etter hvert kom seg i et brudd. De to kjørte godt i lag og hadde en liten ledelse på resten av feltet da oppløpet nærmet seg.

Eriksen spurtet over målstreken drøyt tre og et halvt sekund foran Korshavn.

-Det var en utrolig kjekk seier. Jeg kjente at adrenalinet pumpet godt inn mot spurten og spurten min satt godt, sier Eriksen til sykkelforbundets egne nettsider.

Eriksen kom på 11. plass i Tour-sammendraget.

LES OGSÅ: Tre søsken fra Eidsvoll har syklet Trondheim–Oslo ti ganger hver

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.