Martine Myhrer Dyngeland er en meget talentfull sprangrytter. I Polen konkurrerte Martine i samme klasse som Benedikte Serigstad Endresen. De sørget for norsk dobbeltseier i rittet som var trestjernersklasse i Poznan.

- Med en hinderhøyde på 1.40 meter i «akkumulatorklassen» hvor man plukker poeng for hvilke hinder man hopper, var det kun tre ekvipasjer som fikk full poenguttelling (65 poeng). De norske ekvipasjene Martine Myhrer Dyngeland på Douglas Hill og Benedikte Serigstad Endresen på Comic var to av dem, og med de raskeste tidene i klassen endte rytterne på henholdsvis første- og andreplass i trestjernersklassen, skriver hestesport.

- Å vinne i dag var veldig gøy, konstaterer en lykkelig Martine etter dagens prestasjon.

- Det var absolutt en god avslutning på sesongen, og nå har hesten gjort seg mer enn fortjent til en juleferie. Han har hatt en veldig hard og lang sesong, som eneste hesten min i mitt siste Young Rider-år.

Rytteren trenes til daglig av Eurico Mariante, og sammen la de planen før helgens siste klasse med mottoet: «Go for it!».

- Det var siste sjanse på stevnet, og etter å ha fått et par bommer ned de første dagene var jeg sulten på en nullrunde. Banen passet oss veldig godt, med masse svinger og nesten ingen lange galoppstrekker, sier Martine. Første stevnedag, torsdag, var målet å kvalifisere seg til verdenscupen, men med to riv ble de ikke tatt ut til Grand Prix-klassen.

LES OGSÅ: Spa og tredemølle til hestene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.