Ull/Kisa har ikke vært bortskjemte med å avgjøre kamper på tampen de siste sesongene. Senest i første serierunde glapp full pott på slutten. Søndag snudder imidlertid lykken da de dro iland tre poeng.

Tam førsteomgang

Det var ikke før i andre omgang kampen fikk fart på seg under søndagens serierunde. Ingen av lagene klarte å score halvvegs, og sjansestatistikken var relativt lik for begge. Nærmest var kanskje gjestene da Nicolay Solberg fyrte av fra rundt 20 meter. Målvakt Anders Gundersen hos vertene måtte ut i full strekk mot forsøket.

AALBU-SCORING IGJEN

Det var hjemmelaget - som spilte sin aller første hjemmekamp på nivå to noensinne søndag - som først fikk hull på byllen. Målgjører Ibrahimaj brøyt høyt i banen og sendte ballen videre til Petar Rnkovic. Midtstopper hos Kisa, Ciise Aden Abshir, kom opp i Rnkovic, men angrepsspilleren la tilbake til Ylldran Ibrahimaj som bredsidet ballen i mål.

Etter en periode med godt Arendal-press, med blant annet et skudd nær tverrligger, kom Kisa mer med utover omgangen. Andreas Aalbu, som også scoret i kampen mot Levanger, utlignet for Ull/Kisa. Niklas Sandberg la et presist hjørnespark rett på hodet til Aalbu som vant i lufta og la ballen ned i høyre hjørne.

MATCHVINNER

Så falt avgjørelsen minuttet før full tid. Martin Torp fant innbytter Kristoffer Ødemarksbakken til høyre i sekstenmeteren, og unggutten gjorde deretter en nydelig vending i feltet, avanserte tre meter med ballen og la den pent ned i venstre hjørne med sitt presise venstrebein. Jubelen i etterkant tydet på forløsende glede for bortelaget, som i hele fjorårssesongen slet med å avgjøre de jevne kampene.

At sesongåpningen mot Levanger også endte uavgjort i sluttminuttene preget nok gultrøyene. Mot slutten presset Arendal naturlig nok, men Ull/Kisa red av presset. Fire poeng på sesongens to første kamper er dermed fasit for Ull/Kisa.

Arendal Idrettspark, 1023 tilskuere

Dommer: Kim Rune Østerlie Borgersen, Austad FK

Mål:

1-0 52.min.: Ylldran Ibrahimaj

1-1 68.min.: Andreas Aalbu

1-2 89.min.: Kristoffer Ødemarksbakken

Gule kort: Jakob Rasmussen, Arendal, Niklas Sandberg, Ull/Kisa

Lag Ull/Kisa: Stefan Hagerup - Jan Tore Amundsen, Ciise Aden Abshir, Emmanuel Troudart, Vetle W. Dragsnes - Christian Aas, Niklas Sandberg (Truls Jørstad fra 70), Sverre Martin Torp - Ole Kristian Langås, Andreas Aalbu, Nicolay Solberg (Kristoffer Ødemarksbakken fra 75)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.