Ull/Kisa Fotball og Lillestrøm kom denne uken til en enighet rundt en overgang for Kristoffer Ødemarksbakken. Det opplyser klubben i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Maura-mannen signerer en fireårskontrakt med LSK. Avtalen løper fra 1. januar 2018. Han hadde i utgangspunktet Kisa-kontrakt ut neste sesong, og fullfører altså inneværende sesong på Jessheim.

– Jeg føler meg klar og moden for et nytt steg og gleder meg til å spille for Lillestrøm. Samtidig er det flere kamper igjen av sesongen, og nå har jeg alt fokus på de, sier Ødemarksbakken.

I skrivende øyeblikk står han med 100 obligatoriske kamper, enten fra start eller som innbytter for Ull/Kisa IL Fotballs A-lag. Det gjelder både i seriespill og NM. Han har 18 scoringer, halvparten av dem har kommet i OBOS-ligaen denne sesongen.

- LITT VEMODIG

– Jeg føler jeg har blitt bedre og bedre med årene. Det har vært helt fantastisk for meg å være i Ull/Kisa, og det er litt vemodig å forlate klubben også. Men jeg er sikker på at jeg kommer til å spille her igjen senere, fortsetter Ødemarksbakken.

– Jeg har fått tillit og blitt formet som både fotballspiller og som person her. De trenerne og andre i støtteapparatet jeg har blitt kjent med fortjener en stor takk.

I barndomsårene har han spilt i Bjerke IL, og senere i Nannestad FK, som i en periode var samarbeidsklubben mellom Bjerke, Nannestad og Holter.

Ødemarksbakken kom til Ull/Kisa etter 2011-sesongen, og debuterte for A-laget i NM-kampen hjemme mot Tromsdalen 1. mai i 2013, som innbytter. Hans første kamp fra start var borte mot Kristiansund året etter.

– Vi ønsker å løfte Ull/Kisa Fotball i årene som kommer, men må også glede oss over at vi klarer å utvikle fotballspillere videre i sin karriere. Kristoffer har jobbet hardt for å bli bedre i mange år, og det er flott å se at hardt arbeid over tid gir resultater. Dette skal først og fremst han ha æren for selv, men det viser også at vi som klubb gjør mye riktig når en ung lokal spiller fra Maura kommer hit og kan ta det neste steget etter flere gode år her, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.

GAMLE KJENTE

I Lillestrøm blir han lagkamerat med Jessheim-karen Simen Kind Mikalsen, som ble solgt fra Ull/Kisa etter 2013-sesongen. Også Arnold Origi (2012) og Fredrik Krogstad (utlån, 2016) har Ødemarksbakken spilt sammen med i den gule og grønne drakten. I tillegg var nåværende LSK-sjef Arne Erlandsen Ull/Kisa-trener i 2012.

LES OGSÅ: Rekordmange er klare for Landsturneringen i regi av Ull/Kisa

LES OGSÅ: Her trodde alle på stadion at Ull/Kisa utlignet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.