Som navnet tilsier er innebandy en idrett som vanligvis drives under tak i haller og gymsaler. Ull/Kisa innebandy nå fått opprettet to baner som står under åpen himmel. Den ene er plassert utenfor Jessheim is- og flerbrukshall og den andre på Jessheim skole.

SKAL BLI MYE BRUKT

- Dette er moro. Ved å spille innebandy ute kan vi drive med den sporten vi liker aller best, samtidig som vi koser oss med venner ute i varmen, sier Sander Johansen Skrolsvik til EUB.
12-åringen er sikker på at det nye tilbudet vil bli flittig brukt.
- Det er morsommere å spille ute. Jeg kommer til å være her nesten hver dag, sier han.
Lørdag var Sander og et knippe andre spillere fra klubben samlet for å teste den nye banen utenfor flerbrukshallen for aller første gang.
- Dette er kult. Denne banen kommer jeg til å bruke mye på fritiden, sier Oskar Lenborg (13).
I strålende sol fikk flere bekreftet at både langskudd og dragninger satt på det noe uvante underlaget.
- Dette er morsomt. Og samtidig får vi masse frisk luft. Dette tilbudet tror jeg vil bli mye brukt, sier Morten Gilberg (12).

TILBUD FOR ALLE

Etter søknader fra Ull/Kisa innebandy har Sparebankstiftelsen og Gjensidigestiftelsen bidratt til å finansiere en bane hver med totalt en halv million kroner. Det er Ullensaker kommune som eier, drifter og har bygd banene som er til bruk for alle.
- For klubbens del håper vi at dette tilbudet vil føre til økt rekruttering, sier styreleder Frank Danielsen.
Klubben er i rivende utvikling og etter sesongen som var kunne en rekke lag feire opprykk. Klubblederen ser også for seg at dette er anlegg som vil bli brukt på dagtid av skolene i nærheten, og på ettermiddager og i helgene av folk som har lyst til å drive med innebandy.
- Dette er et veldig bra tilskudd til de fantastiske anleggene vi allerede har, og som gir et enda bedre tilbud for barn og ungdom som ønsker å drive positiv aktivitet, sier Danielsen.
LES OGSÅ: Mammaene i Flyers startet eget hockeylag

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.